GRO Producten

De oesterzwam snacks.

Bij GRO kweken wij onze oesterzwam paddenstoelen op koffiedik. Hier groeien ze prima op dus waarom niet? Je hergebruikt een restproduct waar mensen graag van af willen en ‘’Upcycled’’ dit naar iets met meerwaarden. En dat is helemaal van deze tijd.

Bij verschillende locaties wordt de koffiedik voor ons verzameld in emmers of containers. Laplace doet dit al vanaf de start van GRO en is dus de voorloper in dit hele project samen met Horeca groothandel Bidfood (voorheen DeliXL)  zetten zij hun beste beentje voor en leveren één keer per week een groot aantal containers met koffiedik af bij de kwekerij VEME in Gemert. Deze koffie vermengen ze met sporen voor de oesterzwammen. En vervolgens knallen de oesterzwammen de zakken uit.

Deze oesterzwam paddenstoelen zijn ook nog eens super gezond! Ze bevatten veel eiwitten en bijna geen calorieën.

Bij GRO zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van GRO producten. Lekkere producten waarin de oesterzwam centraal staat. De GRO snacks zijn 100% vegetarisch, bevatten geen onnatuurlijke E-nummers en ze zijn nog lekker ook.

De volgende snacks zijn bij GRO verkrijgbaar: kroketten, bitterballen, ragout broodjes, oesterzwam burger en een oven variant van de kroket.

Nieuw in 2018 de Blended Burger® De burger bestaat voor 50% uit oesterzwammen en voor de overige 50% uit Hollands Melkrundvlees en kruiden. Het ideale product voor de Flexitariers.


Via deze link kan je al onze producten en de specificaties bekijken in het FoodBook van PS in foodservice

.